Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%4.7g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g30kcal0.6g4g1g0.2g
Valittu annoskoko18g15kcal0.3g2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.2g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal1.7g11.4g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456