Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow2.7g7.7kcal0.5g1.7g0g0.3g
Hirvenjauheliha oma saalis2.2g2.5kcal0.5g0g0.1g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1.6g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g25kcal2.4g3.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko17g12kcal1.2g1.7g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.6g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g71kcal6.9g9.8g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226