Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Maito, Kevyt2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 5.5g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g79kcal1.4g11.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko18g39kcal0.7g5.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.4g2.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g225kcal4g33.1g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149