Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kookosrasva 100 % 4.9g43kcal0g0g4.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.3g7.2kcal0.5g0.2g0.5g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g2.7g6kcal0.1g1.3g0g1.1g
Manteli 1.8g11kcal0.4g0.1g1g0.1g
Saksanpähkinä 0.6g4.3kcal0.1g0g0.4g0.1g
Hasselpähkinä 0.5g2.9kcal0.1g0g0.3g0.1g
Rusina 2.4g7.1kcal0.1g1.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g205kcal2.6g6.2g18.8g3.2g
Valittu annoskoko18g103kcal1.3g3.1g9.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna9g51kcal0.7g1.6g4.7g0.8g
Arvot/100g100g586kcal7.4g17.7g53.7g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201