Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g9g39kcal0.5g0.5g3.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g131kcal1.4g1.8g13.2g0g
Valittu annoskoko18g66kcal0.7g0.9g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g33kcal0.4g0.5g3.3g0g
Arvot/100g100g373kcal4g5.1g37.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328