Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kaurahiutale 1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.8g4kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Mantelilastu (A la meira)0.6g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g74kcal2.6g11g2g1g
Valittu annoskoko17g37kcal1.3g5.5g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.7g2.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g213kcal7.5g31.6g5.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640