Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto5.9g18kcal1.3g0g1.4g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow7g1.4kcal0.2g0.1g0g0.2g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g44kcal3g0.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko18g22kcal1.5g0.3g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g0.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.6g1.7g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235