Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona7.2g4.9kcal0.9g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.6g13kcal1.1g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.5g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.9kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.7g0.8kcal0g0.1g0g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g58kcal5.2g2.4g2.8g1.4g
Valittu annoskoko18g29kcal2.6g1.2g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1.3g0.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.9g8g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101