Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton10g11kcal2.3g0g0.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)5g7.5kcal0.8g0.2g0.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.1g4.2kcal0.3g0g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g56kcal6.8g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko17g28kcal3.4g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.7g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g160kcal19.5g1.1g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153