Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g8.1g46kcal0.8g2.6g3.3g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g6.3g38kcal1.3g0.4g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g187kcal4.4g6.2g15.6g0g
Valittu annoskoko18g94kcal2.2g3.1g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna9g47kcal1.1g1.6g3.9g0g
Arvot/100g100g535kcal12.6g17.7g44.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104