Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.5g15kcal1g0g1.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g6.3g5kcal0.7g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g45kcal3.6g1.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko18g22kcal1.8g0.6g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.9g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.2g3.4g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573