Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g1.8g6kcal0.2g1.3g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kikherne säilötty 100g2.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g36kcal2g4.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g18kcal1g2.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g102kcal5.7g13.7g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553