Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika, vihre0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g6kcal0g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko18g3kcal0g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g17kcal0g2.3g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350639