Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 5.4g6.6kcal1.1g0g0.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g11g3.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Osterikastike, Blue Dragon0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g30kcal2.6g1.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko18g15kcal1.3g0.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.7g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g85kcal7.4g5.1g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359