Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g2g12kcal0.4g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)5.5g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli2g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.4g1.5kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g2g4.4kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g77kcal6.2g0.8g4.8g0g
Valittu annoskoko18g39kcal3.1g0.4g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.6g0.2g1.2g0g
Arvot/100g100g221kcal17.7g2.3g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104