Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Puuroriisi2g6.9kcal0.1g1.5g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3.9g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g33kcal2g4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko18g17kcal1g2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g94kcal5.7g11.4g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371038