Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g7.5g13kcal1.3g0g0.9g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.4g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)6.6g3.6kcal0.1g0.3g0.3g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g38kcal3g1.6g2.4g0g
Valittu annoskoko18g19kcal1.5g0.8g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.8g0.4g0.6g0g
Arvot/100g100g107kcal8.5g4.5g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670