Pyrytuulian Hernekeitto

1 l vesi
200 g purjo pakaste 38 kcal
200 g keittojuures pakaste 60 kca
400 g hernepakaste 280 kcal

Keitä pehmeiksi lisää suola ja soseuta.

Lisää tuoretta persiljaa tai yrttejä.

450 g annoksessa on 93 kcal

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli2g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g7kcal0.4g1g0g0.2g
Valittu annoskoko18g4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g21kcal1.1g2.8g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461258