Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g7.5g34kcal0.4g3.4g2.2g0.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)4.5g2kcal0g0.5g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g3.7g6.4kcal0.3g0.6g0.3g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g95kcal1.6g10.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko18g48kcal0.8g5.3g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.4g2.7g1.3g0.1g
Arvot/100g100g271kcal4.5g30.1g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509