Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g9g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Herkkusieni, paistettu 4.7g4.7kcal0.1g0g0.5g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Metvursti kestomakkara0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g32kcal1.4g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko18g16kcal0.7g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4g1.7g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373562