Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 13g18kcal2g0g1.1g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g0.9g2.6kcal0g0.5g0.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton4.2g6.7kcal0.3g0.2g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g55kcal4.6g1.4g3.4g0g
Valittu annoskoko18g27kcal2.3g0.7g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.2g0.4g0.9g0g
Arvot/100g100g154kcal13g4g9.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484