Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)7.3g8.1kcal0.9g0.1g0.4g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g25kcal2g2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g12kcal1g1g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal5.6g5.6g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201