Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Kauralese 1g3.7kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Vehnälese 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g75kcal2.2g11.6g1.8g1.4g
Valittu annoskoko18g38kcal1.1g5.8g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.6g2.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g214kcal6.3g33.1g5.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369