Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi4.7g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.6g2.5kcal0g0.4g0.1g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Lasagnelevy Rainbow1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g29kcal2g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g15kcal1g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.6g9g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89142