Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8g18kcal1.4g0g1.4g0g
Kuohukerma (Ingman)5.8g20kcal0.1g0.2g2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g95kcal4.2g0.4g8.2g0g
Valittu annoskoko18g47kcal2.1g0.2g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal1.1g0.1g2.1g0g
Arvot/100g100g270kcal12g1.1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296