Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 6.6g24kcal0.5g5.2g0g0.1g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)3.6g4.7kcal0.4g0.1g0.3g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.6g4.3kcal0.4g0.1g0.3g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow3.6g3.6kcal0.3g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g73kcal3.2g11g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g37kcal1.6g5.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.8g2.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g208kcal9.1g31.3g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689