Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.3g7.1kcal0.4g1.1g0g0.3g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g25kcal2g2.6g0.4g0.6g
Valittu annoskoko18g13kcal1g1.3g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g72kcal5.7g7.4g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456346