Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis7.8g8.7kcal1.7g0g0.2g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g23kcal3.6g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko18g11kcal1.8g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.9g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal10.1g1.7g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117183