Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,36.8g4.4kcal0.8g0.3g0g0g
Punaherukka 1.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustaherukka 4.1g2.4kcal0g0.3g0g0.2g
Valkuainen (100g)0.8g0.3kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 1.7g7.1kcal0g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g50kcal2g5.2g2g0.6g
Valittu annoskoko18g25kcal1g2.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.5g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g141kcal5.7g14.8g5.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001