Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g6.4g16kcal1.1g0g1.3g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g1.8g5.9kcal0.3g0g0.5g0g
Paprika punainen 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g2.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.3g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g53kcal3g0.6g4.2g0.2g
Valittu annoskoko18g27kcal1.5g0.3g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.8g0.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g151kcal8.5g1.7g11.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393