Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g14kcal0.8g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g7kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g1.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746