Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g6.3g11kcal0.6g0.5g0.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%3.1g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g37kcal1.4g3.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko18g18kcal0.7g1.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.4g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g103kcal3.9g9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583