Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)

Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.

Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.

Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.

Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.

Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa

Emsq
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Manteli 1.6g10kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g32kcal1g0.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko18g16kcal0.5g0.3g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.3g0.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g89kcal2.8g1.7g6.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210792