Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g2.6g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g9kcal0g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko18g4kcal0g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g25kcal0g3.4g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921