Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)5.4g17kcal0.7g3.1g0.2g0.7g
Auringonkukansiemen 2.2g13kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g97kcal3.2g10.6g4.2g2g
Valittu annoskoko18g48kcal1.6g5.3g2.1g1g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.8g2.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g273kcal9g29.9g11.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418