Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g60kcal1.8g7.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko18g30kcal0.9g3.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.5g2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g170kcal5.1g21.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071