Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g1.9g1.8kcal0.2g0.3g0g0.2g
Paistijauheliha nauta 5%4.7g6.1kcal1g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g29kcal2.6g2g1g0.6g
Valittu annoskoko18g14kcal1.3g1g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.7g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g80kcal7.3g5.6g2.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886