Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.4g20kcal1.7g0g1.5g0g
Maissi jyvät 7.3g11kcal0.2g1.9g0.2g0.3g
Kesäkurpitsa2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g70kcal4.4g4g4g0.6g
Valittu annoskoko18g35kcal2.2g2g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal1.1g1g1g0.2g
Arvot/100g100g198kcal12.4g11.2g11.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729