Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g8.8g16kcal2.1g0.4g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g3.5g1.2kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g44kcal4.2g1.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g22kcal2.1g0.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1.1g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g123kcal11.8g5.1g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700