Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6.8g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokosokeri0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 10g4.5kcal0g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g23kcal0g4.6g0g0.6g
Valittu annoskoko18g12kcal0g2.3g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0g1.2g0g0.2g
Arvot/100g100g65kcal0g12.9g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727