Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Soijarouhe, tumma, 30g0.8g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.6g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g18kcal1g2g0.4g0.6g
Valittu annoskoko18g9kcal0.5g1g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g51kcal2.8g5.6g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304