Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g6.5g25kcal0.4g1.9g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g93kcal3.8g4.2g6.8g0.2g
Valittu annoskoko18g47kcal1.9g2.1g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal1g1.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g260kcal10.6g11.7g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295