Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g5.6g6.8kcal1g0.1g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.7g1kcal0.1g0.1g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g2.5g8.5kcal0.6g0g0.7g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Lohkoperunat, Rainbow5g6.5kcal0.1g1.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g55kcal3.8g3g3.2g0g
Valittu annoskoko18g28kcal1.9g1.5g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1g0.8g0.8g0g
Arvot/100g100g155kcal10.7g8.4g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244054