Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g9g11kcal2.1g0g0.2g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%4.7g4kcal0g0.2g0.3g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g2.8g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g46kcal4.4g1g2.4g0g
Valittu annoskoko18g23kcal2.2g0.5g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.1g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g128kcal12.3g2.8g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393