Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.8g10kcal0.3g0g1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g41kcal1.4g0.8g3.8g0.2g
Valittu annoskoko18g20kcal0.7g0.4g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.4g0.2g1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal4g2.3g10.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272