Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Grahamjauho 1.4g4.7kcal0.2g0.9g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g1.6g6.7kcal0g1.5g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 5.8g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1.3g7.3kcal0.1g0.7g0.1g0g
Raparperi 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g86kcal1.2g8.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko18g43kcal0.6g4.3g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g21kcal0.3g2.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g242kcal3.4g24.3g11.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044