Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Sika-nautajauheliha3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g0.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g60kcal4.2g2g3.8g0g
Valittu annoskoko18g30kcal2.1g1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal1.1g0.5g1g0g
Arvot/100g100g167kcal11.8g5.6g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813