Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g5.9g22kcal0.8g4.2g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 5.9g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Katkarapu pienet (pirkka)4.2g2.8kcal0.6g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g66kcal3.4g8.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko18g33kcal1.7g4.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.9g2.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g185kcal9.5g24.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886