Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 8.4g11kcal1.8g0g0.4g0g
Ruokakerma ingman 5%5.6g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g2g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g41kcal4.4g1.6g2g0g
Valittu annoskoko18g20kcal2.2g0.8g1g0g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal1.1g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g114kcal12.3g4.5g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547