Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g2.2g11kcal0.2g0.7g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g93kcal3.2g2.8g7.8g0.2g
Valittu annoskoko18g46kcal1.6g1.4g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g23kcal0.8g0.7g2g0.1g
Arvot/100g100g259kcal8.9g7.8g21.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580